Home NovostiPoziv da se prijavite za obuku "REYNS - uređivanje sajta, kreiranje blogova i foruma"
Invitation to apply for training “REYNS – site editing, creating blogs and forums”

Poziv da se prijavite za obuku "REYNS - uređivanje sajta, kreiranje blogova i foruma"

Udruženje obrazovnih saradnika Srbije organizuje jednodnevni trening za članove "REYNS - uređivanje sajta, kreiranje blogova i foruma" koji će se održati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu, u subotu, 2. jula , 2016 sa početkom u 9 sati i Regionalnim centrom za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Smederevu, u petak, 8. jula 2016. godine sa početkom u 9 sati.

Regionalni centar u Smederevu nalazi se u ulici Goranska bb (zgrada bivšeg "Monopola") 2. sprat (više na sajtu http: //www.rcsmed.edu.rs/ )

REYNS se osniva i razvija u saradnji između Asocijacije pedagoških asistenata Srbije, CIP Centra za interaktivnu pedagogiju, Udruženja građana „Ruke prijateljstva“, uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, London i Fondacije za otvoreno društvo, Srbija. REYNS je deo međunarodne mreže The Romani Early Years Network (REYN) podržane od strane Međunarodne asocijacije Korak po (International Step by Step Association) i Fondacija za otvoreno društvo, (Open Society Foundations, London).

REYNS je deo međunarodne mreže The Romani Early Years Network (REYN) podržane od strane Međunarodne asocijacije Korak po (International Step by Step Association) i Fondacija za otvoreno društvo, (Open Society Foundations, London)

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSСрпски језик